Te huur op Eureka Pearl

Eureka Pearl

Eureka Pearl is ons nieuwste park waar u een caravan of chalet kunt huren. Het is een echt familiepark dicht bij de zee. Op het park bent u omringd door de natuur en bent u op 500 meter loopafstand van het strand. De omgeving heeft veel te bieden zo is er altijd wat te doen in Renesse centrum en zijn er veel wandel- en fietsroutes. Voor de kinderen is er een speelplaats op de camping aanwezig. Kortom een vakantie voor de hele familie.

Genieten van een heerlijke vakantie voor het hele gezin in een van onze volledig uitgeruste chalets op Eureka park of Eureka Pearl. Met ons diverse aanbod zit er voor iedereen wat bij. Onze Eureka Chalets zijn van alle gemakken voorzien en elk verhuurobject voldoet aan onze kwaliteitsgarantie. Neem een kijkje op onze verhuur website en ontdek welke chalet geschikt is voor uw vakantiewensen.

Verhuur Veldje 1

Object; Sunseeker Mallorca 
Afmeting; 9m x 3,30m
Type: Mallorca met twee slaapkamers
Veld no: 1

Sunseeker Mallorca heeft twee slaapkamers; één kamer met tweepersoonsbed en één kamer met 2 éénpersoonsbedden. Ruime woonkamer met zit(eethoek) T.V en Radio aansluiting. Compleet ingerichte keuken. Badkamer met Douche, Toilet en wastafel. Ruim zonnig veld met tuinhuis en tuinmeubelen.

  

 

Meer informatie

Verhuur Veld 1A

Object; Sunseeker Rhodos
Afmeting: 9m x 3,30m
Type: Rhodos
Veld no: 001A
4 Pers sta caravan met twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één slaapkamer met stapelbed. Gezellige woonkamer met eethoek. compleet ingerichte keuken. Badkamer met Douche, Toilet en wastafel. T.v en Radio aansluiting. Tuinhuis met tuinmeubelen. Parkeren bij het veld.

Meer informatie

Verhuur Veldje 2

Object; Sunseeker Mallorca
Afmeting: 9m x 3,30m
Type: Mallorca
Veld no: 002

4 Pers Sunseeker Type Mallorca. Twee slaapkamers; één kamer met tweepersoonsbed en één kamer met 2 éénpersoonsbed. Ruime woonkamer met zit(eethoek) T.V en Radio aansluiting. Compleet ingerichte keuken. Badkamer met Douche, Toilet en wastafel. 

Meer informatie

Verhuur Veldje 2A

Object; Sunseeker Rhodos
Afmeting: 9m x 3,30m
Type: Rhodos
Veld no: 002A

4 Persoons sta caravan met twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één kamer met stapelbed. Gezellige woonkamer met eethoek. Compleet ingerichte keuken. Badkamer met douche, toilet en wastafel. T.v en Radio. Tuinhuis met tuinmeubelen. Parkeren bij de caravan. veld no 002A

Meer informatie

Verhuur veldje 029

Object: Caravan Muller
Afmeting: 10m x 3,50m
Type: Muller Excelent
Veld no: 029

Prachtige Caravan type Muller. Gezellige ruime woonkamer met eethoek. Compleet ingerichte keuken. 4 Pers caravan met twee slaapkamers; 1 tweepersoons kamer en 1 kamer met twee éénpers bed. Zeer ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Groot hoekveld met eigen parkeerplaats en tuinhuis met tuinmeubelen. veld no 029.

Meer informatie

Verhuur veldje 7

Object: Panache Super
Afmeting:
Veld no 007

Ruim zonnig veld no 7. Caravan met 2 slaapkamers; 1 tweepersoons kamer en 1 kamer met 2x éénpersoonsbed. Hoekkeuken met eet-/zithoek. Gezellige woonkamer, met TV en Radio. Badkamer met douche/toilet en wastafel. parkeren bij de caravan. veld no 007 


Meer informatie

Verhuur Veldje 13

Object; Atlas
Afmeting:
Type: Mirage Super
Veld no: 013

Zeer ruime 4 Pers caravan. Gezellige woonkamer met terras deuren. Compleet ingerichte Keuken. één tweepersoonskamer met badkamer ensuite. 1 kinderkamer met 2 éénpersoonbed. Badkamer met Douche en wastafel. Apart Toilet. Tuinhuis met tuinset. Parkeren bij het veld.

Meer informatie

Verhuur veld 22

Objekt; Caravan Muller
Afmeting; 10m x 3,50M
Type; Muller Excelent 4 Pers
Veld: 022

Muller Caravan veld 022. Prachtige ruime Caravan met twee slaapkamers. Staat op een gezellig hoekveld, met eigen parkeerplaats. Lichte woonkamer met eethoek. compleet ingerichte keuken. grote Badkamer met Douche, toilet en wastafel. veld no 022

Meer informatie