Te huur op Eurekapark

Eurekapark

Eureka park is ons grootste familiepark waar u een luxe chalet kunt huren op nog geen 10 minuten loopafstand van het strand. Ons park heeft een gezellige sfeer, luxe uitstraling en vele voorziening zoals een speeltuin voor de kinderen en restaurant De Loze Visser. In het bruisende centrum van Renesse wat op nog geen 20 minuten loopafstand is, kunt u leuke winkels en eetgelegenheden vinden en is er altijd wel iets te doen. U kunt natuurlijk ook lekker relaxen bij uw eigen chalet die van alle gemakken voorzien is. Een geweldige strandvakantie voor het hele gezin.

Genieten van een heerlijke vakantie voor het hele gezin in een van onze volledig uitgeruste chalets op Eureka park of Eureka Pearl. Met ons diverse aanbod zit er voor iedereen wat bij. Onze Eureka Chalets zijn van alle gemakken voorzien en elk verhuurobject voldoet aan onze kwaliteitsgarantie. Neem een kijkje op onze verhuur website en ontdek welke chalet geschikt is voor uw vakantiewensen.

Eureka Chalet Vermont veld 87

Chalet Vermont is geschikt voor maximaal 6 personen. Het chalet heeft drie slaapkamers; één tweepersoonsbed, één kamer met twee éénpersoonsbedden en een kamer met stapelbed. Keuken compleet ingericht met inventaris, koffiezetapparaat en vaatwasser. Het chalet beschikt over een luxe badkamer met douche, toilet en wastafel. Woonkamer voorzien van TV en privé wifi. Openslaande deuren naar het terras. Gezellig terras met tuinhuis, tuinmeubels en parasol.


Veld no. 87. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan

Meer informatie

Chalet v/d Bosch veld 218

Chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Het chalet heeft twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één kamer met twee éénpersoonsbedden. Ruime keuken met inventaris en koffiezetapparaat. Badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel/meubel. Gezellige woonkamer met TV en schuifpui naar het terras. Groot terras met tuinhuis, tuinmeubelen en parasol. Eigen parkeerplaats bij het chalet.

 

 

Veld no. 218. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Eureka Chalet Venetiƫ veld 71

Chalet Venetië is geschikt voor maximaal 4 personen. Het chalet heeft twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één kamer met twee éénpersoonsbedden. Mooie hoek-keuken uitgerust met koffiezetapparaat, vaatwasser en inventaris. Badkamer is voorzien van een douche en wastafel/meubel. Apart Toilet. Midden woonkamer met TV en openslaande terrasdeuren. Chalet is voorzien van privé Wifi. Groot terras op het zuiden met tuinhuis, tuinmeubels en parasol.

  

Veld no. 71. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Eureka Chalet Vancouver Super veld 105

Chalet Vancouver Super is geschikt voor maximaal 4 personen. Het chalet heeft twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één kamer met twee éénpersoonsbedden. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel/meubel. Ruime woonkamer met TV en openslaande deuren naar het terras. Terras met tuinhuis, tuinmeubelen en parasol. Eigen parkeerplaats bij het chalet.

 

Veld no. 105. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Nieuw! Eureka Chalet Vienna veld 92

Chalet Vienna is geschikt voor maximaal 4 personen. Het chalet heeft twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één kamer met twee éénpersoonsbedden. Zeer ruime keuken met licht koepel, compleet ingericht met koffiezetapparaat. Badkamer is voorzien van een douche en wastafel/meubel. Apart toilet. Ruime woonkamer met erker en openslaande terrasdeuren. TV is aanwezig. Groot terras op het zuiden met tuinhuis, tuinmeubels en parasol. Eigen parkeerplaats bij het Chalet. Het veld is momenteel nog in aanbouw, vanaf begin april gaat dit chalet in de verhuur.

Veld no. 92. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Eureka Chalet Vancouver Super veld 106

Chalet Vancouver Super is geschikt voor maximaal 4 personen. Het chalet heeft twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één kamer met stapelbed. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel/meubel. Ruime woonkamer met TV en openslaande deuren naar het terras. Terras met tuinhuis, tuinmeubelen en parasol. Eigen parkeerplaats bij het chalet. Huren alleen mogelijk in het hoogseizoen.

 

Veld no. 106. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Chalet v/d Bosch veld 162

Chalet is geschikt voor maximaal 6 personen. Het chalet heeft drie slaapkamers; twee kamers met tweepersoonsbed en één kamer met stapelbed. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Woonkamer met schuifpui naar het terras. In het chalet is een TV, radio en privé wifi aanwezig. Ruim en zonnig veld met tuinhuis, tuinmeubels en parasol. Eigen parkeerplaats bij het Chalet. Huren alleen mogelijk in het hoogseizoen.

Veld no. 162. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Eureka Chalet Victoria veld 197

Chalet Victoria is geschikt voor maximaal 4 personen. Het chalet heeft twee slaapkamers; twee kamers met tweepersoonsbedden. Ruime keuken met inventaris, vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer is voorzien van een douche en wastafel/meubel. Apart toilet. Gezellige woonkamer met TV en openslaande erkerdeuren naar het terras. Ruim terras met tuinhuis, tuinmeubelen en parasol. Eigen parkeerplaats bij het chalet.

 

 

Veld no. 197. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Eureka Chalet Venetiƫ veld 15

Chalet Venetië is geschikt voor maximaal 4 personen. Het chalet heeft twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één kamer met twee éénpersoonsbedden. Mooie hoek-keuken uitgerust met koffiezetapparaat, vaatwasser en inventaris. Badkamer is voorzien van een douche en wastafel/meubel. Apart Toilet. Midden woonkamer met TV en openslaande terrasdeuren. Chalet is voorzien van privé Wifi. Groot terras op het zuiden met tuinhuis, tuinmeubels en parasol.

 

 Veld no. 15. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Chalet v/d Bosch veld 173

Chalet is geschikt voor maximaal 6 personen. Het chalet heeft drie slaapkamers;  twee kamers met tweepersoonsbed en één kamer met stapelbed. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Woonkamer met schuifpui naar het terras. In het chalet is een TV, radio en privé wifi aanwezig. Ruim terras met tuinhuis en paviljoen. Eigen parkeerplaats bij het Chalet. Huren alleen mogelijk in het hoogseizoen.

 

Veld no. 173. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Eureka Chalet Vancouver veld 28

Chalet Vancouver is geschikt voor maximaal 4 personen. Het chalet heeft twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één kamer met twee éénpersoonsbedden. De Keuken is uitgerust met koffiezetapparaat, vaatwasser en inventaris. Badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel/meubel. Woonkamer met TV en openslaande terrasdeuren. Groot terras met tuinhuis, tuinmeubels en parasol. Bij het chalet zijn 2 fietsen en BBQ aanwezig. Eigen parkeerplaats bij het Chalet.

 

Veld no. 28. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Chalet v/d Bosch veld 126

Chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Zeer modern chalet met twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één kamer met twee éénpersoonsbedden. De keuken is uitgerust met koffiezetapparaat en vaatwasser. Badkamer is voorzien van een douche en wastafel/meubel. Ruime woonkamer met TV. Groot terras met tuinhuis, tuinmeubelen en parasol. Bij het chalet zijn fietsen aanwezig. Eigen parkeerplaats bij het Chalet.

 

Veld no. 126. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Nieuw! Eureka Chalet Vienna veld 90

Chalet Vienna is geschikt voor maximaal 4 personen. Het chalet heeft twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één kamer met twee éénpersoonsbedden. Zeer ruime en compleet ingerichte keuken met koffiezetapparaat. Badkamer is voorzien van een douche en wastafel/meubel. Apart toilet. Ruime woonkamer met erker en openslaande terrasdeuren. TV is aanwezig. Groot terras op het zuiden met tuinhuis, tuinmeubels en parasol. Eigen parkeerplaats bij het Chalet. Het veld is momenteel nog in aanbouw, vanaf half april gaat dit chalet in de verhuur.

Veld no. 90. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Chalet v/d Bosch veld 189

Chalet is geschikt voor maximaal 6 personen. Het chalet heeft drie slaapkamers; 2 kamers met tweepersoonsbed, 1 kamer met stapelbed. Keuken compleet ingericht met inventaris, koffiezetapparaat en vaatwasser. Het chalet beschikt over 2 badkamers met douche, toilet en wastafel. Woonkamer voorzien van TV en privé wifi. Openslaande deuren naar het terras. Gezellig terras met tuinhuis, tuinmeubels en parasol.

 

 

Veld no. 189. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie

Sunseeker Ibiza veld 80

Caravan is geschikt voor maximaal 4 personen. Het chalet heeft twee slaapkamers; één tweepersoonsbed en één kamer met twee éénpersoonsbedden. Volledig ingerichte hoek-keuken met vaatwasser en koffiezetapparaat. Badkamer is voorzien van een douche en wastafel/meubel. Apart toilet. Gezellige zithoek met TV en privé wifi. Mooi terras met tuinhuis, bolderkar en tuinmeubelen.

 

 

Veld no. 80. Huisdieren zijn bij verhuur niet toegestaan.

Meer informatie